Home » Over PMV » Over Marinka
Foto Marinka

Over Marinka Versteeg

Het is haar roeping om mensen te verbinden met waar ze uniek in zijn. In gedachten, woorden en daden. 

Bedrijfsmaatschappelijk werker

Marinka heeft jarenlange ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker. In 2000 is zij afgestudeerd aan de NHL in Leeuwarden. Als bedrijfsmaatschappelijk werker heeft zij zowel uitvoerend, coördinerend, leidinggevend als beleidsmatig ervaring opgedaan. Als uitvoerend bedrijfsmaatschappelijk werker werkte ze voor de grote corporate accounts. In 2018 is zij een eigen praktijk voor bedrijfsmaatschappelijk werk begonnen. Naast de reguliere psychosociale onderwerpen is zij gespecialiseerd in veranderkundige thema's, samenwerken en beleidsmatige advisering en consultatie. Marinka werkt samen met BMW voor Elkaar.

Coach

Vanuit de verandertrajecten kreeg Marinka veel vragen over loopbaanontwikkeling en is zij zich hierin gaan specialiseren. Samenwerking en conflicten in teams groeide tot een speciaal aanbod voor teamcoaching. Uit de begeleiding van individuele medewerkers kwamen managers met coachingvragen die te maken hadden met hun eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo is haar interesse in coaching langzaam gegroeid tot een aanzienlijk aandeel in haar aanbod. 

Trainer

In de meeste functies heeft zij groepswerk of trainingen verzorgd. Al snel kreeg zij behoefte aan verdieping. Aan de Universiteit Utrecht heeft zij vervolgens haar Master Onderwijskunde gehaald. Voor verschillende organisaties heeft zij in een onderwijskundige functie gewerkt. Naast trainingen heeft zij voor meerdere organisaties presentaties en workshops verzorgd. Door verschillende beroepsorganisaties is Marinka gevraagd als congresspreker.

Volg mij op sociale media