Home » Doe mee

Doe mee

Dit experiment slaagt allen als zoveel mogelijk bedrijfsmaatschappelijk werkers mee doen. Wat wij willen zijn is een verzamelplaats. Zodat bedrijfsmaatschappelijk werkers op een makkelijke manier de verschillende aanbieders kunnen vinden. Doe mee en stuur ons jouw favorieten.

Vier manieren om mee te doen

Er zijn vier manieren om mee te doen. Je kunt op allerlei manieren actief zijn op de pagina's van het Kenniscentrum. 

1. Boeken
Lees je een boek en denk je dat is goed voor collega's om te lezen. Deel de titel en een kleine omschrijving. 

2. Link naar je website

Heb jij een blog of een podcast of een ander medium, maar staat die op jouw website. Dan generen wij graag traffic voor jouw site. Stuur een logo of een afbeelding, titel van het medium en wij linken die graag naar jouw website. BMW'ers kunnen op deze manier makkelijk jouw aanbod vinden.

3. Geen eigen website

Je het een artikel of een onderzoek of een ander medium maar geen mogelijkheid om het aan te bieden. Dan bieden wij jou graag een platform om jouw bijdrage met bedrijfsmaatschappelijk werkers te delen. Stuur ons je bijdrage naar  en wij plaatsen het voor je. 

4. Geef tips 
Belangrijk voor dit soort platforms is dat gebruikers ook iets teruggeven aan de makers. Wij als makers bieden het meeste van ons aanbod gratis aan. Neem daarom actief deel. Weet jij een boek, blog, video of anders laat het ons weten. Of ben je zelf een maker. Laat het ons weten. Inspireer anderen en moedig ons aan. 

Mail ons
Stuur je bijdrage naar kenniscentrum@marinkaversteeg.nl