Bedrijfsmaatschappelijk werk voor werknemers

 

Preventietrajecten

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Ook makkelijker. Merk je dat je minder energie krijgt? Geprikkeld bent? Op zoek bent naar zingeving? Nergens meer toe komt? Trek dan aan de bel. Bedrijfsmaatschappelijk werk helpt je om een verandering te realiseren. Wat zijn jouw triggers? Hoe ben je in deze positie terecht gekomen? Ik help je op weg om er zelf weer uit te komen. 

Verzuimtrajecten

Als mensen uitvallen is dat vaak omdat er een combinatie van problemen is. Vaak is dat een combinatie van problemen thuis, op het werk en fysieke of mentale problemen. Mensen kunnen veel hebben voordat ze uitvallen. De bedrijfsarts is degene die bepaalt wat de inzetbaarheid is. Bedrijfsmaatschappelijk werk helpt om het evenwicht te herstellen. Kan je helpen met een plan om weer te gaan reïntegreren. Te accepteren wat er is. Inzichtelijk te maken welke triggers voor jou gevaarlijk zijn. Altijd met als doel om zo snel mogelijk weer te gaan werken. Als het mogelijk is weer in je eigen functie. 

Dienstverlening particulieren

Heeft uw organisatie geen contract met mij? Geen probleem, u kunt altijd een afspraak maken voor particulier bedrijfsmaatschappelijk werk. Dit wordt niet vergoed door een zorgverzekering, maar u kunt altijd aan uw leidinggevende vragen of de organisatie het wil vergoeden.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat ik voor u kan betekenen als bedrijfsmaatschappelijk werker? Of een op maat gemaakte offerte?

Neem gerust contact met me op.